keskiviikko 19. elokuuta 2015

#1

Hei kaikille,


Kirjoitin ennen Mstyle nimistä blogia ja olen miettinyt jo jonkin aikaa, että josko alottaisin kirjoittamaan uudelleen. Ajatus siitä tuntui kuitenkin työläältä ja jätin asian sikseen. Tänään pitkästä aikaa selaillessani muita blogeja, tajusin yhtäkkiä haluavani jatkaa bloggaamista. Syy tähän on se, että musta on ihanaa kirjoittaa asioita sekä tapahtumia muistiin ja lukea niitä jälkikäteen. Eli pidän tätä hyvinkin paljon itselle päiväkirjana.

Mielenkiintoisempaa myös itselle tästä tekee se, että blogin päätähti on oma ensimmäinen (luultavasti myös viimeinen ;) kasvattivarsani, joka alkaa lähennellä sitä ikää jolloin tie ratsuksi voi alkaa. Däni on nyt kesän ollut laitumella ja tulee syyskuun alussa takaisin talliin jotenka treenit joihin keväällä jäätiin voivat jatkua. Palaan tarkemmin dänin tämänhetkiseen tilanteeseen seuraavassa postauksessa.

Reilu vuoteen on mahtunut enemmän ja vähemmän heppailua, 2014 vuoden keväällä kilpailin muutamat kisat ja lukuunottamatta syksyllä yhtiä harjoituskisoja lainaponilla, ovat kisani jäänyt noinkin vähälle. Ei vain ole osunut kohdalle tälläisiä "kettu-tapauksia", joten no can do :) Uusille lukijoille tiedoksi: Ketun sain aika vapaasti käyttööni vuosina 2012-2013; vanhassa blogissa lisää tietoa. 2015 vuoden alusta mulle tuli pariksi kuukaudeksi ratsastettavaksi 6v trakehner tamma dea, jonka jälkeen olen ratsastellut epäsäännollisesti tuttujen hevosia.

Syy miksi aikoinaan lopetin blogin pitämisen oli se, että mulle tärkeimmistä tärkein poni Derby (dänin emä), joka oli ollut mulla n 10v, jouduttiin lopettamaan ja kaikki muu tuntui niin tyhjältä sen jälkeen, eikä mielenkiintoa riittänyt enää blogille.

Tässä tiivistettynä mun hevostelun viimevuodet. Odotan innolla tulevaa dänin kanssa ja palaan asiaan tänne blogin puolelle piankin, jotta pääsette kuulemaan dänistä enemmän!

HUOM! Blogi on vielä todella kesken, joten elkää antako keskeneräisen ulkoasun häiritä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti