tiistai 22. syyskuuta 2015

#4 alkuviikon kuulumisia

Däni oli sunnuntaina piehtaroinut karsinassa ja jäänyt sinne jumiin kun oli liian lähellä seinää, äh. inhoan noita puheluita kun tulee tallilta ja jotain on käynyt. Däni oli kuulemma mennyt aikamoiseen paniikkiin ja ryskännyt siellä ihan kunnolla ja tietenkin pelästyi itse koko tilannetta. 

Eilen kävin taluttelemassa däniä ja olin jo varma, että se on saanut jonkun jalkansa tietenkin rikottua.
Onneksi se oli ihan oma itsensä ja ehkä hieman normaalia energisempikin, joten annoin sen vähän irrotella liinassa kävelytyksen lisäksi, kun maneesissa ei ollut kuin pari ratsukkoa. Musta tuntuu että mä itse hysterisoin näitä tilanteita vähän liikaa, jotenkin vaan tullut niin varovaiseksi, vaikka eihän noille mitään mahda, sattuu jos on sattuakseen.

Dänillä on muuten kuvissa uusi loimi, Kingslandin honeybomb jossa jää lavat vapaaksi. Tykkään itse tästä mallista nimenomaan kävelytys/juoksutus-loimena. Mulla on vastaavanlainen toppismallikin ja se on talvella oikein kiva! On muutamia juttuja mitä pitäis hankkia dänille, se on jotenkin hassun kokoinen ei ihan cob mut ei fullikaan,vaan jotain siltä väliltä. Derbyn varusteet siis olivat lähes kaikki cob kokoa, mutta esim sen vanhat riimut, satulavyöt ,suojat jne ei mene dänille. Kohta on jo onneksi tallinna horse show missä voi tehdä ostoksia, tosin eipä kauaa niin on hihs myös, huh kuukausi, mihin tää aika menee?

Loppuviikosta pitäisi taas kiivetä dänin selkään, täytyy pyytää joku kuvailemaan niin saisi vähän laadukkaampia kuvia toivottavasti. Tänään mulla on koulutunti yhdellä ratsastettavalla hevosella, en ole vielä päättänyt aionko tästä hevosesta kertoa tarkemmin täällä blogissa. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti